GİRESUN / TİREBOLU - Cumhuriyet Ortaokulu

Karne Haftası Etkinliklerimiz...

Milli Eğitim Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda 12 Ocak 2024 Cuma günü planlamasını yaparak paylaştığımız etkinliklerimiz kapsamında 15 Ocak 2024 Pazartesi günü öğleden önce 7-8. sınıflarımız Bilgi Yarışması, 6. sınıflarımız İngilizce Kelime Oyunu, 5. sınıflarımız ise Deney Saati faaliyetlerini mutlu, istekli, eğlenerek ve dolu dolu geçirdiler. Öğleden sonra ise 7-8. sınıflarımız Yeteneğini Göster, 5-6. sınıflarımız ise Ebru Çalışması faaliyetlerini dönemin yorgunluğunu atarak gerçekleştirdiler. Faaliyet saatlerinde etkinliklerimizi ziyaret eden Okul Müdürümüz Nail VURUŞAN planlanan faaliyetler için çok iyi hazırlık yaparak etkinliklerimizi en güzel şekilde icra eden güzide eğitim kadromuza teşekkür ediyoruz dedi. Öğrencilerimizin faaliyetlerimize istekli katılmalarının, kendilerini etkinliğin içinde bulmalarının kıymetli olduğunu vurgulayan müdürümüz tüm paydaşlarımıza teşekkürlerini bildirdi.

1. Dönem Sonu Etkinliklerimiz...1. Dönem Sonu Etkinliklerimiz...1. Dönem Sonu Etkinliklerimiz...1. Dönem Sonu Etkinliklerimiz...1. Dönem Sonu Etkinliklerimiz...1. Dönem Sonu Etkinliklerimiz...1. Dönem Sonu Etkinliklerimiz...1. Dönem Sonu Etkinliklerimiz...1. Dönem Sonu Etkinliklerimiz...16-01-202416-01-2024

Etkinlik videosunu izlemek için https://youtu.be/2j4-G2GUdDI adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yayın: 15.01.2024 - Güncelleme: 16.01.2024 13:06 - Görüntülenme: 108