T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GİRESUN / TİREBOLU - Cumhuriyet Ortaokulu

Özel Eğitim Sınıfımızla İlçe Emniyet Müdürlüğündeyiz...

   Özel Eğitim Sınıfımız Sosyal Bilgiler dersi ünitesi kapsamında meslekleri tanıyalım konusunda Polislik mesleğini 29 Şubat 2024 Perşembe günü Okul Müdürümüz Nail VURUŞAN ile Özel Eğitim Öğretmenimiz Ayşe KÖKEN ve Gülşah AKGÜL rehberliğinde Tirebolu İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek mahallinde tanıdı. İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Hakan İBİŞOĞLU tarafından karşılanan öğrencilerimize mesleği tanıtan Sayın Müdürümüz ve Polis Memurlarımızca öğrencilerimizden istekli olanlara Polis şapkasını giydirip ekip arabasıyla da tanıştırarak onların da kısa bir süre de olsa kendilerini Polis gibi hissetmelerini sağladılar. Ziyaret esnasında çocuklarımızla sohbet eden, polislik mesleğini öğrencilerimize sevdirip onlarla eğlenceli vakit geçiren İlçe Emniyet Müdürümüz 2. Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Hakan İBİŞOĞLU söz ve müziği kendine ait olan "Haydi Çocuklar" eserini seslendirerek özel çocuklarımızı mutlu ettiler. 

   Etkinliğimizin sonunda okul müdürümüz öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmelerine yardımcı olan Tirebolu İlçe Emniyet Müdürümüz ve personellerine teşekkürlerini bildirdi.

 

Öğrencilerimizin İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyareti 01.03Öğrencilerimizin İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyareti 01.03Öğrencilerimizin İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyareti 01.03Öğrencilerimizin İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyareti 01.03Öğrencilerimizin İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyareti 01.03Öğrencilerimizin İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyareti 01.03Öğrencilerimizin İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyareti 01.03Öğrencilerimizin İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyareti 01.03Öğrencilerimizin İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyareti 01.03Öğrencilerimizin İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyareti 01.03Öğrencilerimizin İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyareti 01.03Öğrencilerimizin İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyareti 01.03

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.03.2024 - Güncelleme: 01.03.2024 14:54 - Görüntülenme: 609
  Beğen | 55  kişi beğendi