GİRESUN / TİREBOLU - Cumhuriyet Ortaokulu

Nail VURUŞAN - Müdür

1974 Malatya doğumlu olup İlköğrenimini Hamidiye Köyü İlkokulunda, Ortaokul ve Lise Öğrenimini ise Malatya İmam Hatip Lisesinde, Lisans Eğitimini Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesinde, Yüksek Lisans Eğitimini Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında tamamladı. Halen Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Siyeset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında öğrenimini sürdürmektedir. 2001 yılında Iğdır Aralık Kolikent İlköğretim Okuluna atandı. 2004 yılına kadar Kolikent İlköğretim Okulunda İdareci olarak görev yaptı. 2004 yılında Aralık 75 . Yıl Şehit Teğmen Erdinç Türetgen YİBO´ya Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2006´da ise yürüttüğü görevine ek olarak Aralık Kaymakamlığına Yazı İşleri Müdürü olarak görevlendirildi. 2008 Ağustos ayında iller arası yer değişikliği ile başladığı Giresun Tirebolu ilçesindeki görevi akabinde 2010 yılında Yağlıkuyumcu İlköğretim Okuluna Müdür olarak atandı ve 2013 yılına kadar buradaki görevini sürdürdü. 2013 yılında Okul Müdürü olarak atandığı Tirebolu Anadolu Lisesindeki görevini  2014 Eylül ayına kadar sürdürdü. 2014 yılında başladığı Kazım Karabekir Ortaokulu Müdürlüğü  görevini Temmuz 2023’te tamamladı. 27 Temmuz 2023 tarinde atandığı Cumhuriyet Ortaokulu Müdürlüğü görevine 31 Temmuz 2023 tarihinde başlamış olup görevine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.