GİRESUN / TİREBOLU - Cumhuriyet Ortaokulu

2023-2024 Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu

21 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilen Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısında yönetime seçilen 5 üyemiz 25 Ekim 2023 Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantıda görev paylaşımı yaparak görevine başladı. Yapılan toplantı sonucunda; İlkay DEMİR, Nergis KOLÇAK, İbrahim DUMAN, Şükran VAMİN ve Yakup HARŞİT yönetim kuruluna seçildiler.  Aylık olağan toplantı günlerinin belirlenerek yıl içerisinde yapılacak çalışmaların da görüşüldüğü toplantı sonunda Okul Müdürümüz Nail VURUŞAN göreve başlayan değerli yönetimimize teşekkür ederek başarılar diledi.

Biz de Cumhuriyet Ortaokulu Ailesi olarak göreve başlayan yeni yönetimimize okulumuza zaman ayırdıkları için teşekkür eder, görevlerinde başarılar dileriz.

YÖNETİM KURULU*

İlkay DEMİR